Συμμετοχή στη διαβούλευση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά τις στειρώσεις των σκύλων μας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Οι οδηγίες εν συντομία για συμμετοχή στην διαβούλευση:

1)      Πληκτρολογούμε στον φυλλομετρητή (web browser) τον σύνδεσμο http://www.opengov.gr/home/  οποίος μας οδηγεί την αρχική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

2)      Στο παράθυρο διαβουλεύσεις/ανακοινώσεις επιλέγουμε το  << Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Νέο πλαίσιο για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα ‘‘ΆΡΓΟΣ”>> είναι το σχέδιο νόμου που μας αφορά.

3)      Πατώντας πάνω στα άρθρα 5 και 6 οδηγούμαστε στη δημόσια διαβούλευση όπου μπορούμε να διαβάσουμε τα σχόλια κατά άρθρο καθώς και να κάνουμε και το δικό μας σχόλιο. Στο τέλος της σελίδας (μετά τα σχόλια) εμφανίζεται η φόρμα υποβολής νέων σχολίων. Συμπληρώνουμε το όνομα μας (υποχρεωτικά), τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (υποχρεωτικά) και τέλος το σχόλιό μας τεκμηριωμένα και κόσμια.

5)      Δε ξεχνάμε να συμπληρώσουμε τα στοιχεία στην ερώτηση που θα μας κάνει το σύστημα (συνήθως μια εύκολη μαθηματική πράξη) και στην συνέχεια να πατήσουμε ‘’Υποβολή Σχολίου’’.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.